Bježi! Via!

Izbornik

Novosti i najave

Bježi! Via! - kampanja protiv bolesti ovisnosti

Izložba radova akcije BJEŽI!/VIA! u Gradskoj knjižnici

11.10.2015.

U utorak, 04.11.2008. u 11 sati će se u Gradskoj knjižnici i čitaonici Pula otvoriti izložba radova i materijala vezanih uz medijsku kampanje Istarske županije protiv bolesti ovisnosti pod nazivom BJEŽI!/VIA!.

Ova kampanja jedinstvena je medijska kampanja u ovom dijelu Europe koja je u svojih pet godina akcije potaknula kreativce iz svijeta kulture, sporta i zabave na uključivanje s ciljem

Bježi! Via! - kampanja protiv bolesti ovisnosti

Danas u Rovinju, sutra u Vašem gradu

11.10.2015.

U utorak, 16. rujna, je u Rovinju održan košarkaški turnir «Baci drogu u koš» u sklopu kampanje protiv bolesti ovisnosti «Bježi!Via!». 

Ženski i muški košarkaški klub Rovinj uz podršku Istarske županije odlično su organizirali ovo natjecanje na kojem su mogli sudjelovati učenici srednjih škola.

Interes za turnir je bio velik, vidjelo se da i na Rovinjštini ima talentiranih klinaca i klinceza

Akcija „Bježi!Via!“ ide dalje…

11.10.2015.

U sklopu kampanje protiv bolesti ovisnosti BJEŽI!VIA!  u Rovinju će se održati košarkaški turnir BACI DROGU U KOŠ. Natjecanje će se održati na Trgu Maršala Tita, 16.rujna u 12:00 sati.

Sudjelovati mogu učenici srednjih škola.Prijave su besplatne, a svaka ekipa dobiva nagradu. Ekipa se sastoji od jednog mladića i jedne djevojke. Cilj je postići što više koševa unutar 60 sekundi sa tri označena

Bježi! Via! - kampanja protiv bolesti ovisnosti

Bježi - Via u Labinu

11.10.2015.

U programu županijske kampanje protiv bolesti ovisnosti «Bježi! Via!» u subotu se i Labinjanima predstavila akcija «Baci drogu u koš». Labin je, nakon Pule i Pazina, bio treći istarski grad koji je, na Trgu labinskih rudara u jutarnjim satima, organizirao ovo sve popularnije košarkaško natjecanje učenika srednjih škola.

Program je započeo predstavljanjem labinskih mažoretkinja svih uzrasta koje