Bježi! Via!

Izbornik

Novosti i najave

Bježi! Via! - kampanja protiv bolesti ovisnosti

Bježi - Via u Labinu

11.10.2015.

U programu županijske kampanje protiv bolesti ovisnosti «Bježi! Via!» u subotu se i Labinjanima predstavila akcija «Baci drogu u koš». Labin je, nakon Pule i Pazina, bio treći istarski grad koji je, na Trgu labinskih rudara u jutarnjim satima, organizirao ovo sve popularnije košarkaško natjecanje učenika srednjih škola.

Program je započeo predstavljanjem labinskih mažoretkinja svih uzrasta koje

Dođite, sudjelujte i osvojite bogate nagrade

11.10.2015.

Budući da se zbog kiše nije održao najavljeni košarkaški turnir u Labinu, koji se trebao održati 14. lipnja, pozivamo vas, nakon uspješno provedene akcije na pulskom Forumu «Baci drogu u koš» u sklopu županijske kampanje protiv bolesti ovisnosti «Bježi! Via!», ovaj vikend u Labin, na Trg labinskih rudara, točno u 10.30 sati.

Na košarkaškom turniru će sudjelovati srednjoškolci Labinštine, a

Bježi! Via! - kampanja protiv bolesti ovisnosti

Turnir “Baci drogu u koš”

11.10.2015.

U subotu 31.05.2008. je na pulskom forumu održana druga po redu manifestacija «Baci drogu u koš» u sklopu županijske kampanje protiv bolesti ovisnosti « Bježi! Via!».

Odličan odaziv pulskih srednjoškolaca, koji su se prijavili na natjecanje, mnoštvo prolaznika i turista dali su lijep štimung ovom košarkaškom dvoboju u kojem su muško ženski par u roku od jedne minute morali «zabiti» što više