Bježi! Via!

Izbornik

„Igraj glavom“ u Ekonomskoj Školi Pula - VIDEO

DODJELA NAGRADA KAMPANJE BJEŽI VIA

Krajem prošlog tjedna održana je mala svečanost u pulskoj Ekonomskoj školi. Dodijeljena je druga nagrada u natječaju za najbolji slogan u borbi protiv ovisnosti pod nazivom „Igraj glavom!“.  Kampanja Bježi/Via koju provodi Zavod za javno zdravstvo Istarske županije dodijelila je poklon pakete učenicima 1.b  razreda Ekonomske škole u Puli za video uradak „BJEŽI OD DROGE DA TE NE LOVE BABAROGE!“ koji je kreiran pod mentorstvom profesorice Ivane Škuflić. Podsjetimo da Ekonomska škola dijeli drugu nagradu natječaja s OŠ Stoja gdje su poklon paket predani ranije. Žiri u sastavu Velimir Todorović iz ZZJZIŽ, Renata Šimić – novinarka i Diego Bosusco voditelj kampanje odlučio je nagraditi sve učenike 1.b razreda koji su učestvovali u produkciji video uratka: Antonia Ujčić, Dalen Rađević, Paulo Cvitić, Danijel Benčić, Muhamed Reka, Ivan Ereiz, Dea Vitasović, Jelena Kersan, Andrej Šahović i Iva Soldo. Čestitamo našim mladim sugrađanima!!

U natječaju „Igraj glavom“ pozvani su učenici istarskih osnovnih i srednjih škola da pokažu svoju inventivnost u kreiranju slogana u borbi protiv ovisnosti (droga, alkohol, cigarete, kockanje, kompjuterske igrice i dr.). Tehnike izrade radova bile u različite - tekst, crtež, fotografija, video i dr.

Služba za prevenciju bolesti ovisnosti ZZJZIŽ s glavnom operativkom Helenom Mitrović, Vijeće za komunalnu prevenciju Grada Pule na čelu sa Elenom Puh Belci i Odjel za društvene djelatnosti Grada Pule s pročelnicom Elvirom Krizmanić Marjanović pružili su i ovom projektu Kampanje Bježi/Via maksimalan doprinos i potvrdili status nezamjenjivog partnera kampanje u borbi protiv ovisnosti. 

BV/ Foto: Manuel Angelini

Video vezan uz članak