Bježi! Via!

Izbornik

Mama, ja sam na Bunarini…

U NEDJELJU ISTARSKA ZIMSKA LIGA U TRČANJU

Kako bi natjecatelji imali dovoljno vremena da se pripreme za nadolazeće blagdane Istarska zimska liga u trčanju “ Powered by PLAVA LAGUNA “ održati će se već u nedjelju 10. prosinca u Puli na Bunarini. Dvije stvari ostaju iste. Staza dužine 5600 metara koja od Bunarine vodi prema Zlatnim stijenama, oko poluotoka Verudele i natrag prema cilju na Bunarini po asfaltnoj podlozi i pjesma “Mama, ja sam na Bunarini“. Start utrke je u 11 sati a prije toga idu utrke djece od kojih prva starta u 10 sati. Prijave za nove natjecatelje i djecu započinju u 9 sati, a kako se u isto vrijeme održava jedriličarska regata povodom Sv. Nikole biti će uveden poseban režim parkiranja te će Bunarina biti zatvorena za sav promet od 10 do 12 sati.

 Zajedno sa utrkom idu i akcije Istarskih domova zdravlja “Prevencijom do zdravlja“ gdje će se svim zainteresiranima mjeriti tlak i kontrolirati šećer, te akcije Istarske županije “Bježi/Via – Brze noge protiv droge“ zaštite maloljetnika od ovisnosti.

I na kraju zamolba organizatora lige svim natjecateljima i natjecateljicama, a ujedno i upozorenje da nose svoje startne brojeve jer se isprike i izlike ne uvažavaju.