Bježi! Via!

Izbornik

Ostao još mali broj ulaznica za Nashville Pussy u Rock Caffeu Pula

SRIJEDA, 8. STUDENOG 2017. U 22 SATA

U Rock Caffeu Pula, 8. studenog 2017. (srijeda) održati će se spektakularni koncert američkog banda Nashville Pussy, koji se nalaze na velikoj europskoj turneji. Ograničen broj ulaznica po 50 kuna mogu se kupiti preko Ticketshopa.hr, u svim kioscima Tisak medije, turističkim agencijama Activi Travel Pula, Contineo Pazin, Damir Umag, a ostao je još vrlo mali broj ulaznica pa požurite jer bez ulaznice nećete moći gledati ovaj spektakularni koncert.

Nashville Pussy je američki rock & roll bend iz Atlante, a njihov glazbeni stil različito je opisan kao psychobilly, Southern rock, hard rock i cowpunk, kao i "sleaze rock", ali su poznatiji po pravoj paklenoj rock’n’roll svirci. Teme pjesama benda uglavnom se vrte oko seksa, droga, pića, borbe i rock'n'rolla.

Nakon raspada cowpunk grupe Nine Pound Hammer, gitarist Blaine Cartwright formirao je Nashville Pussy gdje je osim gitare preuzeo i vokalne dužnosti. Trenutačnu postavu Nashville Pussy čine supružnici Blaine Cartwright i Ruyter Suys, i to uz bubnjara Bena Thomasa i basistice Bonnie Buitrago.