Bježi! Via!

Izbornik

Uskoro svečana dodjela nagrada za najbolje fotografije!

U okviru promotivne akcije „Bježi!Via!“ - kampanje protiv bolesti ovisnosti, Kabinet župana Istarske županije objavio je  Natječaj za izbor najbolje fotografije u borbi protiv ovisnosti pod nazivom: "Akciju zabilježi i od droge bježi!" koji je trajao od 15. svibnja do 15. studenog 2010. godine.

Akcija „Bježi!Via!“ u 2010. godini donijela je priliku svim mladima koji se bave fotografiranjem da pošalju svoju fotografiju s temom „sport i sportske aktivnosti“ na natječaj. Zadatak je bio zabilježiti svoj sportski trenutak ili svojih prijatelja, s temom zdrav život ili borba protiv ovisnosti.

Slogan kampanje protiv bolesti ovisnosti „Bježi!Via!“ u 2010. godini bio je poticaj pojedincima, grupama, udrugama i institucijama u čijem okviru djeluju djeca i mladi da organiziraju niz aktivnosti, kako bi djecu i mlade educirali o problemu ovisnosti i štetnosti eksperimentiranja s opojnim drogama te potakli mlade ljude pravilnom odabiru zdravih stilova života.

Natječaj je uspješno priveden kraju, a vaše fotografije u rukama su žirija čiji je predsjednik poznati pulski fotograf Duško Maručić – Čiči. Obzirom na veliki interes i popriličan broj kvalitetnih pristiglih radova, još uvijek se odlučuje o najboljem radu. Podsjetimo, glavna nagrada jest fotoaparat Olympus SP-800UZ, a druga nagrada je također fotoaparat. Obzirom na veliki uložen trud, odlučeno je kako će biti uručen još niz utješnih nagrada. Ovim putem se zahvaljujemo svim natjecateljima koji uskoro mogu očekivati poziv na svečanu dodjelu nagrada i priznanja!