Bježi! Via!

Izbornik

Natječaj za najbolju fotografiju u borbi protiv ovisnosti

U okviru promotivne akcije "Bježi!Via!" - kampanje protiv bolesti ovisnosti, Kabinet župana Istarske županije objavljuje Natječaj za izbor najbolje fotografije u borbi protiv ovisnosti pod nazivom: "Akciju zabilježi i od droge bježi!"

Ovogodišnja akcija Bježi!Via! donosi priliku svim mladima koji se bave fotografiranjem da pošalju svoju fotografiju s temom «sport i sportske aktivnosti» na natječaj.

Zabilježi svoj sportski trenutak ili svojih prijatelja? Bježi!Via! te poziva da do 15.studenog 2010.  prijaviš svoje radove kojima je tema zdrav život ili borba protiv ovisnosti na natječaj »Akciju zabilježi i od droge bježi!» i osvojiš vrijedne nagrade.

Ovaj slogan kampanje protiv bolesti ovisnosti «Bježi!Via!» u 2010. godini poticaj je pojedincima, grupama, udrugama i institucijama u čijem okviru djeluju djeca i mladi da organiziraju niz aktivnosti, kako bi djecu i mlade educirali o problemu ovisnosti i štetnosti eksperimentiranja s opojnim drogama te potakli mlade ljude pravilnom odabiru zdravih stilova života.

Radovi se prijavljuju od 15.svibnja do 15.studenog 2010. godine, putem mejla na adresu fotkaj@bjezi-via.com s naznakom za Natječaj.