Bježi! Via!

Izbornik

Rock galerija Pula vas poziva na suradnju

VELIKA IZLOŽBA U PROSINCU U PULSKOJ ROCK GALERIJI

 

U Rock galeriji Pula - Rock Gallleria Istriana u završnici su pripreme za veliku izložbu LIVE®PULA koja će se održati u prosincu. Radi se o izložbi posvećenoj pulskoj rock sceni na kojoj će biti izloženi brojni tiskani materijali u rasponu od 50-ih godina prošlog stoljeća do danas.

-Radimo na sakupljanju materijala koji će jedan dan postati dio stalne postavke galerije koju samo iz formalnih razloga nismo mogli nazvati muzejom, no i galerija će poslužiti svrsi - kaže nam umjetnički voditelj galerije DiegoBosusco Ptica.

-Do sada smo iz različitih izvora, najčešće iz privatnih albuma i zbirki skupili dosta plakata, pozivnica, letaka i rijetkih fotografija bendova i autora iz daleke i nešto bliže prošlosti, puno nam je ljudi izašlo u susret i vjerujem kako će predstavljanje prvih izložaka izazvati velikom zanimanje. Na naše pitanje hoće li biti pokriveni svi akteri pulske, istarske scene Bosusco kaže: pa gledajte mi neke od aktera scene po nekoliko puta već pozivamo na suradnju, to činimo i ovaj put, na izložbi ćemo prikazati one koji su nam se javili, a onoga koga ne bude možda ga prva izložba LIVE®PULA motivira da nam se pridruži. No već sada smo prezadovoljni i vjerujemo kako će izložba u prosincu biti spektakularna.