Bježi! Via!

Izbornik

Teo Mikelić potpisao za Mikes Gym

ČEKA POTVRDU PRVOG MEČA ZA 20. STUDENI 2021.

Teo Mikelić potpisao za Mikes Gym, trenutno najbolji gym na svijetu u kickboxingu i najveći gym na svijetu za spariranje. Vlasnik i trener nizozemskog thaiboxing kluba Mikes Gym u Amsterdamu, u kojima treniraju borci poput Badra Harija i Melvina Manhoefa, je legendarni Mike Passenier, a za taj klub nastupa i najbolji hrvatski kickbokser Antonio Plazibat koji nastupa za Glory.

Teo Mikelić se na nekoliko dana vratio u Pulu, gdje trenutno trenira u matičnom klubu Punch It Gym, ali vec za nekoliko dana vraca se u nizozemsku, gdje se sprema za prvi meč koji će odraditi za Mikes Gym, legendarnu dvoranu u kojoj treniraju neke od najvećih zvijezda kicboxinga.

"Čekam da mi potvrde meč za 20. studeni 2021., treniram jako dvaput dnevno i nikad nisam bio spremniji. U Amsterdamu je sistem takav da vam je fokus samo na treningu, odmoru i prehrani. Maksimalno su profesionalni, do detalja je sve posloženo. Gore sam vidio da se mogu nositi sa svima, da sam dovoljno tehnički kvalitetan i mentalno jak i da mogu napraviti puno više nego da sam ostao tu. Odlično se osjećam i jedva čekam meč."

Kako je došlo do suradnje između kluba iz Pule koji djeluje tek godinu dana i jednog od najboljih svjetskih klubova govori nam Denis Vojniković, osnivač i trener kluba Punch It Gym.

"Prvo bi htio naglasiti da mi jesmo mlad klub, ali da radimo na vrlo visokom i profesionalnom nivou, od samih treninga do logistike oko dvorane. Tako da imamo proizvodnju vlastite opreme koja se ručno izrađuje na Tajlandu, nekoliko sponzora koji nas prate, naši borci imaju stvarno kvalitetne uvjete za rad. Dvorana radi 0-24 7 dana u tjednu, imamo puno djece svih uzrasta, ženske i muške skupine. Suradnja između nas i Mikes Gyma počela je preko predsjednika Saveza tajlandskog boksa Marija Franića koji nas je povezao i kojem se i ovom prilikom zahvaljujem. U Amsterdamu smo dogovorili suradnju ne samo za Tea, nego i za naše druge dečke koji dođu na nivo da se profesionalno bore. Za sada je sve idealno. Čekamo prvi meč i spremamo se za njega. Klub je sponzorski i na svake moguće načine stao iza Tea. On je dečko koji je cijeli život dao i  podredio borbama, odrekao se komfornog života u Puli da bi ostvario svoje ciljeve i ja to cijenim. Sa njim sam od njegove 13 godine, prošli smo svašta dobrog i lošeg, i mi ćemo mu kao klub uvijek biti velika podrška. On je jedan od rijetkih koji to zaslužuje." - rekao nam je Denis Vojniković.

 

(bv/foto Elvis Malagić)