Bježi! Via!

Izbornik

Velika pobjeda Alena Babića

ERIC MOLINA NA KOLJENIMA
Alen Babić, boksač iz Rovinja  pobijedio je Meksikanca Erica Molinu (28-7) u londonskoj O2 Areni te tako slavio u svojoj devetoj profesionalnoj borbi. Babićeva borba bila je sunaslovna borba večeri.

Hrvatski boksač dominirao je od prve sekunde borbe do trenutka kad je sudac polovicom druge runde odlučio prekinuti borbu i objaviti Babićevu pobjedu tehničkim nokautom.

Odmah u sedmoj sekundi Babić je došao u poziciju da kontrolira borbu, sjajnim desnim direktom poslao je Molinu na pod, ali je Meksikanac uspio ustati.

Poslao poruku Daveu Allenu nakon borbe.

Pružio je solidan otpor u ostatku runde, ali Babić je bio dominantan. Tako je ušao i u drugu rundu, Molina je dva puta padao, a drugi put je sudac odlučio da je dosta piše "Želim zahvaliti svim navijačima koji su me došli podržati. Bila je ovo najbolja večer mog života. Zadao sam mu sjajan udarac u prvih 10 sekundi i nakon toga sam bio malo neozbiljan, ali Molina je ustao i bio dobar protivnik", rekao je Babić nakon borbe pa dodao:

"Sada želim biti undercard borba na priredbi Chisora - Parker. Želim sada borbu s Daveom Allenom, volim toga čovjeka, ali mogu se boriti gdje god Dillian Whyte i Eddie Hearn žele da se borim."