Bježi! Via!

Izbornik

Novosti i najave

Bježi! Via! - kampanja protiv bolesti ovisnosti

Nagrađeni radovi u natječaju kampanje Bježi/Via

31.05.2017.

KLIKAJ, PROTIV OVISNOSTI SPIKAJ

U okviru kampanje Bježi/Via koju provodi Istarska županija nagrađeni su učenički radovi koji su pristigli na natječaj „Klikaj, protiv ovisnosti spikaj“. Tri  jednako vrijedne nagrade, tablet računala osvojili su:  

1.video uradak "Sportom a ne alkoholom" učenice „OŠ Šijana“ Pula,  Laure Šero pod mentorstvom učiteljice Nade Žunec

Bježi! Via! - kampanja protiv bolesti ovisnosti

Atletičari AK Maximvs odlični na natjecanju “Erste Plava liga”

26.05.2017.

KVALIFIKACIJSKO NATJECANJE U PULI

Kvalifikacijsko natjecanje ovogodišnje "Erste Plave lige", u organizaciji Atletskog kluba Medulin, održano je u srijedu na stadionu SRC Uljanik-Veruda. Nastupilo je 300-tinjak mališana, uzrasta od trećeg do šestog razreda osnovne škole. Uglavnom su to bili školarci pulskih osnovnih škola, a među njima našli su se i atletičari porečkog Maximvsa.

Svoje talente

Bježi! Via! - kampanja protiv bolesti ovisnosti

Ližnjanski trećaši autori knjige “Vera nevera” !

23.05.2017.

SJAJAN  KNJIŽEVNI I OBRAZOVNI PROJEKT

Jedinstven književni, ali i obrazovni projekt doživio je svoj vrhunac protekli petak: Naime, učenici trećeg razreda OŠ Dr. Mate Demarina - Područni odjel Ližnjan tog su dana iz svog sela u Istri otputovali u Ogulin gdje su u tiskari Og-grafika preuzeli knjigu čiji su autori i na kojoj su radili ovu školsku godinu. Knjiga se zove Vera nevera i pripovijeda o

Bježi! Via! - kampanja protiv bolesti ovisnosti

Održano finale ekipnog PH za kadete i kadetkinje

19.05.2017.

KADETKINJE AK ISTRA NA 5. MJESTU

Jučer je u Splitu u organizaciji AK ASK iz Splita održano finale ekipnog PH za kadete i kadetkinje na kojem je nastupilo 8 najboljih ekipa u muškoj i ženskoj konkurenciji koje su nastup u finale stekle putem kvalifikacija.

Kadetkinje AK ISTRA (Tia Lena Hinić, Ania Išić, Lucija Višković, Anja MIlas, Lucia Peteh, Maria Peteh, Anja Petrović, Mara Kirin, Ivana