Bježi! Via!

Izbornik

Novosti i najave

Bježi! Via! - kampanja protiv bolesti ovisnosti

Održan 39. Plivački maraton Stoja - Valsaline - VIDEO

20.08.2018.

PLIVAČI SVIH DOBNIH SKUPINA - OD 7 DO 83 GODINE

Na 39. Plivačkom maratonu Stoja – Valsaline, koji je u Puli poznatiji kao ‘Mornar’ sudjelovalo je 272 natjecatelja iz Hrvatske, Italije, Slovenije, Austrije i Engleske. Od utrke duge 1850 metara odustalo je samo sedam natjecatelja. Plivalo se po sunčanom vremenu uz laganu buru, a najbrži su bili: u muškoj konkurenciji Thomas Ferroni (Tim Veneto,

Bježi! Via! - kampanja protiv bolesti ovisnosti

Istarski svemirski program

16.08.2018.

ZAPOČELA INTEGRACIJA MODULA U HISTRIONe

Dvije krilate bespilotne letjelice (HISTRION 111 i 112) poletjeti će ove godine u bliski svemir i tamo ponijeti mnogobrojne module raznolikih namjena načinjene kako u Istri tako i u drugim dijelovima Hrvatske. Prvi „izvanistarski“ modul kojeg su izradili učenici i profesori Elektrostrojarske škole Varaždin pristigao je u Istru. Modul veličine ½ cubesat

Bježi! Via! - kampanja protiv bolesti ovisnosti

Održan 43. vaterpolo turnir ‘Mlade nade Istre’

30.07.2018.

SUDJELOVALE EKIPE IZ PULE, ROVINJA I SA KRKA

U organizaciji VK Pula ove se nedjelje uspješno održao još jedan vaterpolo turnir za mlađe kadete. Riječ je o turniru 'Mlade nade Istre' koji okuplja ekipe iz Istre i okolnih regija.

Treba napomenuti kako ovaj turnir ima veliku tradiciju; ustanovljen je davne 1966. godine i do dan danas se uspio održavati sa manjim prekidima; preciznije, ovo je 43.

Bježi! Via! - kampanja protiv bolesti ovisnosti

‘‘Jaja i Kuraja’’ obranili prošlogodišnji naslov

28.07.2018.

2. MEMORIJAL ROBERTA DORIĆA U VATERPOLU

Na kultnom kupalištu Mornar u uvali Valsaline ove subote održao se 2. Memorijal Robert Dorić, održan u spomen prerano preminulom treneru, sportskom djelatniku, ali prije svega dragom prijatelju vaterpolista i sportaša.

Na turniru je sudjelovalo pet ekipa iz Rijeke, Rovinja i Pule, a turnir se odigrao u liga sistemu tako da su sve ekipa igrale međusobno.