Bježi! Via!

Izbornik

Novosti i najave

Bježi! Via! - kampanja protiv bolesti ovisnosti

Sajam pazinske knjige

08.11.2021.

ČETVRTAK, 11. STUDENOG OD 10 DO 17 SATI U SPOMEN DOMU

Ovogodišnji Sajam pazinske knjige, u organizaciji Grada Pazina i pazinskih izdavača, održava se u Godini čitanja i u Mjesecu hrvatske knjige s ciljem da se uključi u promociju važnosti čitanja od najranije dobi te da potakne građane i građanke Pazina svih uzrasta na druženje s knjigom. Program otvorenja počinje u četvrtak, 11. studenog 2021.

Bježi! Via! - kampanja protiv bolesti ovisnosti

Mate Parlov dobiva ulicu u Beogradu

02.11.2021.

VELIKI MATE PARLOV RUŠI GRANICE
Komisija za spomenike i nazive trgova i ulica Skupštine grada Beograda na današnjoj sjednici usvojila je inicijativu da jedna ulica u Beogradu ponese ime Mate Parlova, najuspješnijeg jugoslavenskog boksača –piše portal B92. U inicijativi  je naglašeno koliko je veliki Mate Parlov značajan za Beograd i regiju, ali i za cijeli svijet.

"Beograd je ovih dana domaćin

Bježi! Via! - kampanja protiv bolesti ovisnosti

Velika pobjeda Alena Babića

31.10.2021.

ERIC MOLINA NA KOLJENIMA
Alen Babić, boksač iz Rovinja  pobijedio je Meksikanca Erica Molinu (28-7) u londonskoj O2 Areni te tako slavio u svojoj devetoj profesionalnoj borbi. Babićeva borba bila je sunaslovna borba večeri.

Hrvatski boksač dominirao je od prve sekunde borbe do trenutka kad je sudac polovicom druge runde odlučio prekinuti borbu i objaviti Babićevu pobjedu tehničkim nokautom.

Bježi! Via! - kampanja protiv bolesti ovisnosti

Pulski judaš Dominik Družeta osvojio je zlato na Europskom kupu u Dubrovniku

19.10.2021.

DRUŽETA JE DO ZLATA DOŠAO U 8 MINUTA U 5 ODRAĐENIH BORBI

Član Istarskog borca pokazao se u svom najboljem izdanju nakon dugog kriznog perioda, i dao do znanja da je i dalje motiviran za velike stvari i da na njega još itekako treba računati. U vrlo jakoj konkurenciji kategorije do 81 kg nastupilo je 37 natjecatelja. Dominik je u prvom kolu bio slobodan, da bi svoj nastup započeo borbom protiv