Bježi! Via!

Izbornik

Novosti i najave

Bježi! Via! - kampanja protiv bolesti ovisnosti

Započela 23. Međunarodna ljetna škola harmonike

18.08.2017.

PULA, 21. - 26. KOLOVOZA 2017.

U ponedjeljak 21. kolovoza započinje s radom 23. međunarodna ljetna škola harmonike u prostorima OKUD-a "Istra"  do 26. kolovoza 2017. godine. Program je namijenjen i prilagođen učenicima, studentima, nastavnicima, profesorima, a cilj mu je stručno usavršavanje i stjecanje novih znanja iz metodike, tehnike, teorije i prakse nastave harmonike.

Program se ostvaruje

Bježi! Via! - kampanja protiv bolesti ovisnosti

Održan 15. amaterski turnir u vaterpolu

15.08.2017.

DIVLJA LIGA

U organizaciji veterana VK Delfin održan je 15. amaterski turnir u vaterpolu Divlja liga na bazenu u Rovinju. Pobjednik je ekipa Jaja i kuraja iz Pule koja je u finalu pobijedila Orku iz Rijeke rezultatom 6 : 4. Iz ekipe pobjednika  dolaze i najbolji igrač Damir Delić te golman Igor Jovin. Posebnu zahvalu dobio je Đoni Benazić za razvoj vaterpola i organizaciju amaterskog turnira.

Bježi! Via! - kampanja protiv bolesti ovisnosti

Od 24. do 28. kolovoza prvi Rock Camp Pula

09.08.2017.

DOLAZE JUFKAMENTAL IZ MOSTARSKE ROCK ŠKOLE, NEVERMIND IZ SLOVENIJE I MIKE SPONZA IZ ITALIJE

Osim što će se održavati radionice za polaznike, Rock Camp Pula namijenjen je i svima koji žele podržati mlade glazbenike i pogledati što su naučili. Svake večeri održati će se rock koncert a ulaz je za sve besplatan. U bogatom programu prvog Rock Campa Pula nači će se i mladi ali odlični bendovi.

Bježi! Via! - kampanja protiv bolesti ovisnosti

Održane kvalifikacije za 42. Trku na prstenac

04.08.2017.

TRKA NA PRESTENAC BARBAN, OD 18. DO 20.8.2017.

Sve se više bližimo 42. izdanju viteško-konjičke manifestacije Trka na prstenac, koja službeno započinje u petak 18. kolovoza, podizanjem zastave Trke na barbanskoj placi, a završava natjecanjem za slavodobitnika, u nedjelju, 20. kolovoza.

Kako je već najavljeno, na ovogodišnju Trku bilo je prijavljeno ukupno 19 natjecatelja koji su redovno