Bježi! Via!

Izbornik

Novosti i najave

Bježi! Via! - kampanja protiv bolesti ovisnosti

Dan ružičastih majica u Puli

22.02.2017.

TRKOM PROTIV NASILJA

Policijska uprava istarska i Vijeće za komunalnu prevenciju Grada Pule drugu godinu za redom obilježavaju Dan ružičastih majica na prigodan način, održavanjem revijalne utrke pod nazivom ''Trkom protiv nasilja''. Utrka je danas startala točno u podne na Trgu Portarata, a u njoj su sudjelovali policijski službenici i učenici petih razreda osnovnih škola s pulskog područja.

U

Bježi! Via! - kampanja protiv bolesti ovisnosti

Rovinj: proglašeni najbolji sportaši u 2016-oj godini

21.02.2017.

NIKKA BRAJKOVIĆ, PK DELFIN I BOJAN MIŠKOVIĆ KK BUDOKAI NAJBOLJI

U ponedjeljak 20. veljače Zajednica sportova grada Rovinja na tradicionalnoj svečanosti proglasila je najbolje sportaše, sportske ekipe i djelatnike u 2016. godini.

Dvorana MMC-a bila je pretijesna da primi brojne goste , sportaše i ljubitelje sporta, među kojima  su bili gradonačelnik i saborski zastupnik Giovanni Sponza sa

Bježi! Via! - kampanja protiv bolesti ovisnosti

VU Batana Rovinj: foto izložba učenika OŠ Juraj Dobrila

21.02.2017.

ČETVRTAK, 23. VELJAČE U 18.00 SATI

OŠ Jurja Dobrile krenula je krajem 2014. godine u avanturu pod  imenom I.M.A.G.I.N.E (Imagination and Motivation through Art and Game in Interaction with your Nearby Environment). Riječ je o  obrazovnom projektu koji uključuje jedanaest škola iz sedam europskih zemalja i ima za cilj istražiti grad u kojem živimo na moderan i učenicima pristupačan način.

Jedan

Bježi! Via! - kampanja protiv bolesti ovisnosti

Održan županijski Lidrano 2017.

18.02.2017.

PREDSTAVILE SU SE 34 ISTARSKE OSNOVNE I SREDNJE ŠKOLE

Jučer je u prostorima Zajednice Talijana održana Županijska smotra literarnog, dramsko-scenskog i novinarskog stvaralaštva Lidrano 2017.

Pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Elvira Krizmanić Marjanović svim sudionicima Lidrana zaželjela je puno uspjeha na predstojećim nastupima koji promiču stvaralaštvu glasa, pokreta i