Bježi! Via!

Izbornik

Novosti i najave

Bježi! Via! - kampanja protiv bolesti ovisnosti

Pogledajte nagrađene fotografije

11.10.2015.

Donosimo vam foto zapis nagrađenih fotografija sa foto natječaja "Akciju zabilježi i od droge bježi". Nagrađeno je sedam fotografija od 118 pristiglih. Nagrade su dobili redom: Benjamin Đuzel, Meri Frančin, Sara Vižintin, Mia Knežević, Ana Milovan, Elen Cvitić i paraolimpijka Jelena Vuković za poseban doprinos kampanji. U nastavku pogledajte fotografije.    

Bježi! Via! - kampanja protiv bolesti ovisnosti

Nagrade za najbolje fotografije prijavljene na natječaj “Akciju zabilježi i od droge bježi”

11.10.2015.

Nagrade za najbolje fotografije prijavljene na natječaj "Akciju zabilježi i od droge bježi" dodijeljene su danas u prostorijama Istarske županije. Nagrade za najbolje fotografije sretnim je dobitnicima uručila zamjenica župana Viviana Benussi. Benussi je u svoje i županovo ime čestitala na sudjelovanju u foto natječaju te je čestitala dobitnicima nagrada. Istaknula je kako se svake godine u

Bježi! Via! - kampanja protiv bolesti ovisnosti

Uskoro svečana dodjela nagrada za najbolje fotografije!

11.10.2015.

U okviru promotivne akcije „Bježi!Via!“ - kampanje protiv bolesti ovisnosti, Kabinet župana Istarske županije objavio je  Natječaj za izbor najbolje fotografije u borbi protiv ovisnosti pod nazivom: "Akciju zabilježi i od droge bježi!" koji je trajao od 15. svibnja do 15. studenog 2010. godine.

Akcija „Bježi!Via!“ u 2010. godini donijela je priliku svim mladima koji se bave fotografiranjem da

Bježi! Via! - kampanja protiv bolesti ovisnosti

Međunarodni turnir u košarci - mini basket

11.10.2015.

U nedjelju 23.siječnja 2011. godine u dvorani KK Stoja održan je prvi međunarodni turnir u košarci - mini basketu za dječake rođene 2000. godine i mlađe.

Ovaj je turnir prvi turnir takve vrste u Istri. Nastupile su momčadi KK Azzura basket iz Trsta, KK Helios iz Domžala, KK Ghia staff iz Patina te kao domaćin KK Stoja. Sve ukupno odigralo se 6 izvrsnih utakmica u kojima su mlade nade košarke