Bježi! Via!

Izbornik

Novosti i najave

Bježi! Via! - kampanja protiv bolesti ovisnosti

Danas u Rovinju, sutra u Vašem gradu

11.10.2015.

U utorak, 16. rujna, je u Rovinju održan košarkaški turnir «Baci drogu u koš» u sklopu kampanje protiv bolesti ovisnosti «Bježi!Via!». 

Ženski i muški košarkaški klub Rovinj uz podršku Istarske županije odlično su organizirali ovo natjecanje na kojem su mogli sudjelovati učenici srednjih škola.

Interes za turnir je bio velik, vidjelo se da i na Rovinjštini ima talentiranih klinaca i klinceza

Akcija „Bježi!Via!“ ide dalje…

11.10.2015.

U sklopu kampanje protiv bolesti ovisnosti BJEŽI!VIA!  u Rovinju će se održati košarkaški turnir BACI DROGU U KOŠ. Natjecanje će se održati na Trgu Maršala Tita, 16.rujna u 12:00 sati.

Sudjelovati mogu učenici srednjih škola.Prijave su besplatne, a svaka ekipa dobiva nagradu. Ekipa se sastoji od jednog mladića i jedne djevojke. Cilj je postići što više koševa unutar 60 sekundi sa tri označena

Bježi! Via! - kampanja protiv bolesti ovisnosti

Bježi - Via u Labinu

11.10.2015.

U programu županijske kampanje protiv bolesti ovisnosti «Bježi! Via!» u subotu se i Labinjanima predstavila akcija «Baci drogu u koš». Labin je, nakon Pule i Pazina, bio treći istarski grad koji je, na Trgu labinskih rudara u jutarnjim satima, organizirao ovo sve popularnije košarkaško natjecanje učenika srednjih škola.

Program je započeo predstavljanjem labinskih mažoretkinja svih uzrasta koje

Dođite, sudjelujte i osvojite bogate nagrade

11.10.2015.

Budući da se zbog kiše nije održao najavljeni košarkaški turnir u Labinu, koji se trebao održati 14. lipnja, pozivamo vas, nakon uspješno provedene akcije na pulskom Forumu «Baci drogu u koš» u sklopu županijske kampanje protiv bolesti ovisnosti «Bježi! Via!», ovaj vikend u Labin, na Trg labinskih rudara, točno u 10.30 sati.

Na košarkaškom turniru će sudjelovati srednjoškolci Labinštine, a